Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, idag arbetar Ulla Brehm och i kväll tjänstgör Hans Lippens.

22.40 Uddevalla, allmänfarlig vårdslöshet
Räddningstjänst och polis åker till en grillplats på Lillbräckegatan, ungdomar eldar okontrollerat enligt en inringare. Under släckningsarbetet kastar en av ungdomarna sten på de som arbetar med släckningsarbetet, en person är träffad. En anmälan skrivs om allmänfarlig vårdslöshet och våld mot tjänsteman.  

00.10 Göteborg, narkotikabrott
En berusad man är stökig på Norra Hamngatan och omhändertas för fylleri. Mannen anmäls även för narkotikabrott eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen.

01.15 Borås, stöld
En inringare ser en pågående cykelstöld på Bäckabovägen och ringer polisen. Två unga män springer från platsen, en av dom grips. Efter förhör körs den unge mannen hem till föräldrarna, cykeln tas i beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen