Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 17.02, Polisinsats/kommendering, Göteborg

Idag spelar IFK Göteborg mot Djurgården från Stockholm på Gamla Ullevi med matchstart klockan 19.00

Polisen har en särskild kommendering för detta ändamålet och insatsen uppdateras om det är något särskilt som inträffar via hemsidan

Uppdatering 17:00 Det är lugnt i Gbg city. Det är en del supporterörelser i city men inga incidenter har inträffat mellan de olika supportergrupperna. Polisen patrullerar av de centrala delarna av city som ett led i det trygghetskapande arbetet.

Uppdatering kl 17:20 . Polishelikoptern deltager i insatsen enligt praxis vid denna typen av insatser.

Uppdatering kl 18:00. Polisen följer de olika supportergrupperingarna mot Gamla Ullevi. Det kan innebära kortare förseningar i lokaltrafiken av buss och spårvagnar i området kring Drottningtorget.

Uppdatering kl 18:45 Samtliga supportergrupper är nu inne på Gamla Ullevi på respektive läktarsektion.

Uppdatering kl 21:00. Matchen är slut och evakuering av Gamla Ullevi pågår

Uppdatering kl 21:40. Poliskommenderingar avslutas inom kort och inga brott finns inrapporterade i Gbg city. Händelserna inne på arenan hanteras i särskild ordning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen