Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 18.07, Misshandel, grov, Fagersta

En man knivskuren efter bråk.

Vid 18-tiden på torsdagkvällen hamnade två män i bråk utomhus på Västmannagatan i Fagersta. När polisen kom till platsen var en av männen knivskuren och fördes med ambulans till sjukhus. Den andre mannen hittades i närområdet och greps för grov misshandel. Mannen anhölls senare av en åklagare och sitter på fredagsmorgonen fortsatt anhållen.

Polisen har säkrat spår och förhört vittnen på brottsplatsen. Uppgifterna som finns är att den knivskurne mannens skada inte är livshotande. I nuläget sammanställs information från förhör och övriga uppgifter som finns för att bilda sig en bättre uppfattning om händelseförloppet. Nya förhör kommer hållas under fredagen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen