Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 maj 07.57

25 maj 02.41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

21:30 Stöld ur butik, alt olaga hot , Coop Härnösand
Polis kallades till Coop i Härnösand efter att två personer misstänkts tagit varor från butiken, när personal konfronterade dessa personer uttalades någon form av hot och de inblandade lämnade i bil. Efter en sökinsats påträffades bilen i Örnsköldsvik med sammanlagt fyra personer.  Efter beslut om husrannsakan i bilen uppdagades två nya brott, stöld alternativt häleri. En person i bilen var efterlyst och omhändertogs av patrull. Patrullerna gjorde vissa beslag i bilen.

00:58 Misshandel, Örnsköldsvik (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull beordras till en adress utanför Örnsköldsvik. En kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att kvinnan ska ha behövt uppsöka vård.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen