Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 maj 21.37

25 maj 12.07, Mord/dråp, försök, Berg

Samtal inkommer om en skadad person i Svenstavik. Personen är förd med ambulans till sjukhus.

Ingen närmare uppgift om skadeläge. Ett flertal patruller beordras till området. Brottsplatsen är avspärrad. Strax efter klockan 14 grips en person misstänkt för inblandning. Efter förhör ska åklagare ta ställning till ifall personen ska anhållas eller släppas fri. Initiala utredningsåtgärder pågår fortfarande med spårsäkringar, inledande förhör etc.

Uppdatering 17:22

Polisen är klara på platsen, brottsplatsen är inte längre avspärrad. De två inblandade personerna är män, både är under 25 år gamla. I samband med händelsen har en kniv använts som tillhygge.

Den misstänkte mannen är ännu ej förhörd utan förhöret kommer att ske senare under kvällen.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av de två männen i centrala Svenstavik idag från klockan 11:30 och framåt. Den som har information eller iakttagelser att lämna kan ta kontakt med polisen på telefon 114 14.

Uppdatering 21:36

Jouråklagare har beslutat anhålla mannen misstänkt för försök till mord. Senast på måndag klockan 12 måste åklagare ta ställning till ifall mannen ska begäras häktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen