Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 maj 01.32

26 maj 01.03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:35 Narkotika brott, Ön Umeå

Polis kallades till en ungdomsfest på Ön i Umeå, och när de kom fram misstänkte patrullen att två av ungdomarna har tagit droger. Patrullen tog kontakt med vårdnadshavare till ungdomarna och tog sedan med sig ungdomarna på provtagning. Efter provtagning fick ungdomarna följa med vårdnadshavarna hem.

23:01 Brand i byggnad, centrala Skellefteå.

Polis räddningstjänst och ambulans kallades till en adress i centrala Skellefteå gällande brand i byggnad. Då patrullen kom till platsen brann det och det var kraftig rökutveckling. Platsen är avspärrad och patrullerna på plats har skrivit anmälan gällande mordbrand. Polisens tekniker kommer att åka till platsen under morgondagen. Ingen person har kommit till skada.

00:26 Misshandel centrala Vilhelmina

Patrull rapporterade in om ett pågående bråk utanför Folkets Hus, patrullen skingrade de inblandade, dokumenterade skador, och skrev tre anmälningar gällande misshandel samt höll förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen