Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 maj 11.31

26 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

22.39 Trafikolycka, Göteborg
VId Tingstadstunneln har en motorcykel kört av vägen. Olyckan har skett i norrgående körfält. Föraren förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Han hade inget körkort och misstänks även vara påverkad av alkohol och narkotika. Motorcykeln tas i beslag.

22.40 Trafikolycka, Vara
Två personbilar har kolliderat i Löthagen, Levene. En person har förts till sjukhus, skador oklart. En av förarna misstänks för rattfylleri.

23.44 Trafikolycka- vilt, Härryda
Vid Bårhultsmotet har en personbil krockat med en älg. Inga personskador. Älgen sprang iväg och jägare är underrättad.

03.05 Trafikolycka, Lidköping
En personbil och en lastbil har kolliderat på riksväg 44 i Filsbäck. En person har förts till sjukhus med ambulans, skador oklart.

03.20 Brand, Vänersborg
Larm om brand i ett garage/skjul i centrala Brålanda. Inga uppgifter om personskador. Brandorsak okänd. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

04.26 Brand, Öckerö
Brand vid återvinningsanläggningen. Spridningsrisk.

04.32 Grovt rån, Göteborg
En maskerad man har brutit sig in i en lägenhet i Högsbo och den boende blir väckt och hotad med kniv. Gärningsmannen letar igenom bostaden och tar bland annat med till sig smycken och kontanter innan han försvinner från platsen. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha blivit fysiskt skadad. Lägenheten är avspärrad och kommer undersökas av tekniker. En förundersökning gällande grovt rån har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen