Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 maj 00.36

26 maj 21.51, Skottlossning, Järfälla

Polisen har fått in flertalet samtal om ljud som beskrivs som skott i Jakobsberg.

Polisen som är på plats har talat om att de har anträffat en skottskadad person på Slöjdvägen. Polisen kommer arbeta med att ta reda på vad som har hänt samt att söka efter den eller de som skadat personen.

Uppdatering klockan 22:13
Polisen som är på plats har talat om att den skadade är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord.

Polisen har spärrat av platsen där de fann den skadade mannen. Polisen fortsätter även med att prata med personer som kan ha sett eller hört något.

Uppdatering klockan 22:59
Den skadade mannen anträffades på Sångvägen. Polisen genomför dörrknackning i närbelägna fastigheter kring platsen där mannen anträffades.

Uppdatering klockan 23:34
Den skadade mannen skadades utomhus. Det finns skador i en närbelägen fastighet.

Uppdatering klockan 23:55
Polisen har spärrat av ett område på Themovägen då det anträffats ett fordon som kan vara intressant i den pågånde förundersökningen angående försök till mord. På brottsplatsen, som är Slöjdvägen har två parkerade fordon fått skador i samband skottlossningen. De skador som finns i fastigheten är skottskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen