Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 maj 22.32, Misshandel, grov, Västerås

Större bråk Vasagatan, Västerås

Flertalet samtal inkom till polisen med anledning av att två grupperingar skulle bråka vid Espresso House på Vasagatan i Västerås. De initiala uppgifterna var att några av personerna även skulle ha varit beväpnade med tillhyggen vid slagsmålet och att det skulle röra sig om 10-15 personer. Innan polisen hann komma till platsen hade samtliga lämnat till fots. Vid Hamngatan utbröt ett nytt bråk där tre personer anträffades skadade och fick föras till sjukhuset med ambulans. Det initiala skadeläget är att det ej skall röra sig om några livshotande skador. En förundersökning gällande grov misshandel är inledd och en person, man i 20års åldern, är i nuläget gripen skäligen misstänkt för brottet.  Utredningsåtgärder pågår fortfarande i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen