Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 maj 04.49

27 maj 04.06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:40 Skellefteåhamn, Narkotikabrott och brott mot knivlagen mm

Patrull stoppade en man i 40 års åldern som hade narkotika på sig, vid ytterligare kontroll av mannen uppstod även mistanke gällande brott mot knivlagen och förberedelse till stöld. Patrullen skrev anmälan och tog beslag.

23:10 centrala Umeå, narkotikabrott

Patrull kontrollerade en man på Vasaplan, mannen som är i 18 års åldern hade en mindre mängd narkotika på sig, samt fattade patrullen misstanke om att mannen var narkotikapåverkad. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning. Patrullen tog den misstänkta narkotikan i beslag. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

02:11 Skadegörelse, Grisbacka/Grubbe, Umeå

Patruller kallades till en pågående skadegörelse på Grisbacka/Grubbe. Anmälaren hade sett en man kasta sten gnom rutor på ett bostadshus. Patrullerna kontrollerade så att ingen person befann sig inne i huset. Patrullerna lämnde efter brottsplats undersökning, beslag, vittnesförhör och amnälan.

04:10 Rattfylleri, centrala Umeå.

Patrull kallades till Mariedal gällande rattfylleri på moped. Det var en rådig allmänhet som stoppat och pratat med mannen som kört onykter. Mannen som är i  65 -70 års åldern fick följa med till patrullen till polisstationen för provtagning. Innan patrullen lämnade platsen höll de även förhör med den rådiga allmänhet som ringt in om detta. 

Händelsen kommer att uppdateras 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen