Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

00.15 Allmänfarlig ödeläggelse, Trollhättan
Larm om att något detonerat utanför en lägenhetsdörr i Hjortmossen. Dörren har skadats och trapphuset är rökfyllt, men det är ingen person som skadats fysiskt. Platsen har spärrats av och kommer undersökas av tekniker. Under natten har polisen knackat dörr i området och flera förhör har hållits. I nuläget är ingen gripen.

01.20 Upplopp, Uddevalla
Efter att räddningstjänsten larmats till en brand i Dalaberg blir de utsatta för stenkastning av ett flertal personer. Initialt uppges det befinna sig 10-15 ungdomar på platsen. Det finns inga uppgifter om någon skadats. Tre unga män blir omhändertagna då de inte hörsammat polisens uppmaniningar om att lämna platsen. I nuläget är ingen gripen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen