Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av händelser under natten

Kl 00:00-06:00

KL 00:26 Strömsund

En båt har kolliderat med en annan båt. Föraren misstänks vara berusad.

Polis till platsen. Föraren får blåsa i polisens sållningsinstrument, det visar sig att han har alkohol i kroppen. Han får följa med för ytterligare provtagning och därefter omhändertas han med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Förhör hålls senare, när mannen nyktrat till. Han misstänks för grovt sjöfylleri.

Kl 01:56 Krokom

I samband med en fest uppges en person ha blivit misshandlad. Polis till platsen. Förhör hålls och en anmälan om misshandel upprättas.

Kl 02:24 Åre

Larm om eventuellt inbrott i en fastighet i Brattland. Ingen person kan ses på platsen.

Polis beordras till adressen. På vägen dit möter en av patrullerna en bil. Patrullen vänder om i syfte att stoppa och kontrollera förare och fordon men tappar kontakt med bilen en kort stund senare. Det är oklart om den mötande bilen hade något samband med ärendet i Brattland.

En brottsplatsundersökning har utförts och förhör har hållits under tidig morgon. Inget är tillgripet, däremot var ett antal fönster sönderslagna på fastigheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen