Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 11.33, Uppdatering, Järfälla

Polisens arbete fortsätter med att utreda varför det sköts mot en fastighet på Slöjdvägen i Jakobsberg den 26 maj 2018 vid 22-tiden.

I fastigheten inryms bland annat en restaurang. När skotten avlossades mot fastigheten var det många gäster på restaurangen som var där för att tillsammans se på fotboll.

En person blev skadad då han befann sig utanför fastigheten när skotten avlossades. Hans skadeläge är okänt men polisen samtalade med honom under gårdagskvällen på sjukhuset.

Polisen söker de restauranggäster som inte pratade med polisen under gårdagen. Polisen söker uppgifter från Thermovägen där en stulen bil anträffades och togs i beslag, då den kan vara intressant i utredningen angående försök till mord.

Polisen uppmanar att de personer som har uppgifter att lämna ringa till polisen via 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen