Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 maj 14.39

27 maj 12.25, Trafikolycka, Tingsryd

Misstänkt påverkad förare, Brunnsgatan, Almundsryd.

Polis skickas till Almundsryd, där en personbil kört in i flertalet stolpar, och därefter lämnat platsen. Enligt uppringare verkade föraren påverkad. Ny uppringare uppger att föraren nu ska befinna sig i en butik i Ryd, och flera kan vittna på bilkörningen. Enligt uppgift ska någon på plats ha tagit bilnyckeln från föraren, en man, i väntan på polispatrullen. Mannen är nu anträffad av polispatrull som kommit till platsen. Det är en man i 45-års åldern, och han har sedan tidigare återkallat körkort.

14.38 Mannen har tagits med för provtagning, och har blåst över gräns för grovt rattfylleri. Han är  numisstänkt för grovt rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen