Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 maj 21.46

27 maj 19.17, Mord/dråp, försök, Kalmar

Man till sjukhus efter bråk, Berga.

Uppgifter inkommer om att en skadad man anträffats på Rimsmedsvägen. Ambulans och polis skickas till platsen och mannen får sedan åka ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter från platsen ska den 22-årige mannen ha blivit misshandlad i samband med ett bråk. Polispatruller kvarstannar på platsen i syfte att hitta en brottsplats, göra undersökningar på denna och prata med personer på platsen. En polispatrull skickas till sjukhuset för eventuellt förhör med målsägaren.

Uppdatering: En anmälan om mordförsök alternativt dråpförsök upprättas då den 22-årige mannen har tillfogats stick- och/eller skärskador. En misstänkt brottsplats har anträffats och på denna har en brottsplatsundersökning genomförts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen