Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 maj 06.03

28 maj 00.15, Mord/dråp, Malmö

Man skjuten till döds, Kroksbäck.

Flera uppringare berättar om misstänkt skottlossning från ett grönområde på Kroksbäck. Polis skickas till platsen för kontroll och en troligtvis skottskadad man anträffas. Ambulans skickas fram för att ta hand om den skadade samtidigt som platsen spärras av. Polispatruller påbörjar spaning i närområdet och förhör inleds med vittnen och andra uppgiftslämnare. Kriminaltekniker samt vapenhund beställs och beräknas anlända till platsen senare under natten.

Uppdatering: Den skjutne förs med ambulans till sjukhus och konstateras senare avliden. Arbetet på platsen fortsätter med bland annat dörrknackning. Det finns vid 02:00-tiden ingen misstänkt.

Ärendet rubriceras som mord och kommer under måndagen att hanteras av gruppen för grova brott i Malmö.

Uppdatering kl 06:00

Avspärrningarna på brottsplatsen är hävda. Mannen som är avliden är identifierad och anhöriga är underrättade.

Ingen person är gripen i ärendet.

Magnus Lefèvre, vakthavande befäl

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen