Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 maj 04.51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt Östergötlands län

Sammanfattning av händelser i Östergötlands län och Jönköpings län mellan kl 22.00 och kl 05.00.

 

Regionledningscentralen har under aktuell tid hanterat ca 70 ärenden. Natten har varit lugn men följande händelser kan nämnas.

 

I Östergötlands län och Norrköping vid 22.19 tiden greps en man för olaga hot efter att denne hotat en annan man med ett vasst föremål.

Vid 02.28 så inträffade ett inbrott på en bensinstation på Fjärilsgatan i Norrköping. Okänd gm har krossat entrédörrens glas och sedan tillgripit tobaksvaror till ett okänt värde.

Under natten har polisen i samverkan med kustbevakningen sökt efter misstänkta båtmotortjuvar i trakten av Gryts skärgård. Arbete pågår fortfarande i skrivandets stund och kommer att uppdateras vartefter.

 

I Jönköpings län i Anderstorp så upptäcktes ett inbrott i ett företag efter att larm inkommit. Ingen gripen i skrivandets stund.

I Jönköping vid 01.58 inkom samtal från väktare att de upptäckt hål i staket till en bränsledepå på Vasavägen. När polisen kom till platsen så påträffades två män som greps misstänkte för försök till grov stöld. Männen är i 65-års åldern resp 40-års åldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen