Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 maj 06.00, Övrigt, Hallands län

Inga större polisiära händelser i länet under natten enligt RLC.

Kl 23.43 Halmstad, skadegörelse genom brand
Polisen får samtal om någon typ av smäll från en parkering vid Andersbergsringen. Anmälaren har även sett en brinnande bil.
Räddningstjänst och polis åker till platsen. Det uppges för övrigt vara mycket folk i omgivningen. Mest ungdomar, några av dem har lämnat den aktuella bilen. Efter att polisen anlänt kan man kontrollera några ungdomar som stämmer in på vittnesuppgifter. Ingen kan dock gripas.

Räddningstjänsten släcker två bilar som brunnit, inga kända personskador. En bensindunk hittas på platsen som beslagtogs för teknisk undersökning. Anmälan skadegörelse genom brand.

Kl 01.18 Laholm, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis larmas till Violvägen där en bil brinner. Vittnen har sett flera personer springa från platsen då branden startat. Branden släcks och ytterligare en bil får skador då den stod parkerad bredvid. Anmälan upprättas, skadegörelse genom brand. Ingen gripen.       

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen