Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 13.48

28 maj 20.58, Mord/dråp, Hylte

Man skjuten i Hylte kommun

Polis kallades till en gård i närheten av Torup i Hylte kommun. En man har skjutits på platsen. Den skjutne konstateras avliden och en förundersökning gällande misstänkt mord har inletts. En man har gripits på platsen och han är misstänkt för mord. Platsen för händelsen har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen. Polisen jobbar med att förhöra vittnen och vidta andra utredningsåtgärder.

Några ytterligare uppgifter kan i nuläget inte lämnas.

Uppdatering tisdag 13.30
Den man som avled till följd av skottskadorna var en man i 35-årsåldern. Han är skriven i Halland men inte i Hylte kommun. Den person som greps i samband med skjutningen är en man i 60-årsåldern. Han är misstänkt för mord. Han är också misstänkt för försök till mord riktad mot annan person på samma plats vid samma tillfälle. Förhör hålls med den misstänkte mannen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen