Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 05.52, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

21.30 Mariestad, inbrott
I Lugnås upptäcks ett villainbrott. Tjuven/tjuvarna har tagit sig in genom ett fönster. Okänt vad som stulits. Polispatrull på plats skriver anmälan om inbrott i villa. Under dagen kommer en teknisk undersökning att göras i villan.

23.10 Falköping, skadegörelse
Vittne ser hur fyra unga män krossar en ruta på en väktarbil på Hjelmarsrörsgatan. De försvinner sedan från platsen. Polis spanar i området men hittar ingen misstänkt. Anmälan om skadegörelse på bil.

23.48 Borås, rattfylleri
På Kristineberg stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

03.10 Dals Ed, misshandel
Polis kallas till en misshandel i Dals Ed. En man har fått någon form av kruka i huvudet. Han körs i ambulans till sjukhus för vård. Ingen misstänkt gripen. Anmälan om misshandel.

03.57 Stenungsund, skadegörelse
Vittne hör en detonation vid Svartedalen, hållplats Västersjön. Polispatrull som kallats dit kan sedan konstatera att någonting exploderat i en busshållplats. Polispatrull på plats som skriver anmälan om skadegörelse. Okänt vad som detonerat men troligen någon form av fyrverkeripjäs. Ingen misstänkt gripen.

04.28 Göteborg, stöldförsök
I Hisings Kärra, Lillekärr Norra griper ett vittne en kvinna som krossat rutan på en bil troligen för att stjäla något i bilen. Kvinnan överlämnas till polis som rapporterar kvinnan för brottet och omhändertar henne sedan för fylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen