Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 07.32, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:43 Rådjursolycka Umeå. Personbil och rådjur som kolliderat. Oklart om någon skadats. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

01:51 Misshandel Umeå.

Man som ska ha misshandlat annan man utomhus öst på stan. Polis har varit på plats och hållit förhör. Båda personerna identifierade av patrullen. Anmälan misshandel samt stöld. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet. Ambulans kallad till platsen, det framgår ej om den skadade behövt uppsöka sjukhus.

03:07 Skadegörelse Umeå

Skadegörelse på bil på Mariehemsvägen, krossad ruta. Även en krossad ruta i en lägenhet i området. Polis har varit på plats och hållit förhör och dokumenterat skadorna. Ingen misstänkt gärningsman identifierad. Anmälan skadegörelse.

05:08 Rådjursolycka Umeå.

Personbil och rådjur som kolliderat på E4 vid Sörmjöle. Inga personskador. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

05:38 Älgolycka Lycksele

Personbil och älg som kolliderat. Inga personskador. Älgen avvek från platsen, eftersöksjägare utkallad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen