Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 10.14

29 maj 07.59, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:14 Trafikolycka Sundsvall

Singelolycka på E14/Timmervägen, personbil som kört upp i rondellen. De inblandade har lämnat platsen. Inga uppgifter om några personskador. Bilen bärgas från platsen då den står trafikfarligt. Patrullen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka.

01:52 Brand Sundsvall

Husvagn som brinner i Nacksta. Branden släckt av räddningstjänsten. Polis har spärrat av brandplatsen för senare undersökning.

04:00 Stöld/inbrott Kramfors

Inbrott i en friggebod på gården vid en bostad. Oklart vad som stulits. Ska ha inträffat under natten. Polis har varit på plats och hållit förhör och dokumenterat brottsplatsen. Anmälan stöld genom inbrott.

05:12 Motorfordon anträffat Sundsvall

Samtal om ett fordon som är efterlyst. Fordonet påträffat på parkering i inre hamnen. I bilen sover en man. Patrull beordras till platsen. Mannen i bilen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Bilen tas i beslag. Förhör kommer att hållas med den sovande mannen senare under dagen. Han är i nuläget misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Uppdatering 10:14

Rörande husvagnsbranden i natt har polis upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen