Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 13.51, Övrigt, Ockelbo

Polisen söker vittnen till en misshandel på tåget mellan Gävle och Lingbo den 25 maj 2018. En ung kvinna blev angripen av en äldre man.

Händelsen

Målsägaren en ung kvinna, blev efter det att hon klivit på X-tåget i Gävle den 25 maj klockan 21:15 angripen av en storvuxen äldre man efter att hon färdats med tåget i ca 10 minuter.

Mannen hade kastat sig över kvinnan och även försökt slå henne med knytnävsslag.

Två rådiga kvinnor som var med på tåget ingrep mot mannen och hindrade mannen från att slå målsägaren. Under resan skrek mannen otrevliga saker till målsägaren och det pågick i ca 15 minuter.

Polisen önskar komma i kontakt med vitten som var med på tåget den 25 maj klockan 21:15 från Gävle mot Lingbo.

Särskilt vill polisen komma i kontakt med de två kvinnorna som ingrep när brottet skedde och hindrade mannen från att utsätta målsägaren för våld.

Vittnen kontaktar polisen på 114 14 för att lämna tips om misshandeln på tåget. Man kan också skicka in ett tips via mail till polisen. Adress är https://polisen.se/kontakt/mejla-region-Mitt/

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen