Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 maj 17.06, Trafikolycka, Motala

Misstänkt rattfyllerist körde in i mitträcket på riksväg 50.

16.48 en anmälare ringer till polisen om att hen hört en smäll på riksväg 50. När anmälaren går dit för att kontrollera ligger det bildelar på platsen och mitträcket är skadat. Ingen bil är kvar på platsen utan den antas ha kört vidare.

16.49 SOS-larm till polisen om att en bilist kört in i mitträcket på riksväg 50 vid Stenavadet. En person ska vara drabbad, ute och talbar.

16.50 en polispatrull som befinner sig på riksväg 50 anmäler till regionledninscentralen att de stannar och kontrollerar en bilist som står illa till. Bilisten har tappat ett hjul.

16.54 polispatrullen har kontrollerat en förare som visar tecken på alkoholpåverkan. Bärgare beställs till bilen och föraren, som är en man i 55-årsåldern får följa med för provtagning och förhör.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen