Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 22.21

29 maj 18.09, Misshandel, Karlskrona

Bråk, Hoglandspark, Trossö.

Polis skickas till Hoglandspark, där flera uppringare uppger att det är bråk på platsen. Innan polispatrull hinner fram, ska de som bråkat lämnat. Polis anträffar en person som är målsägande, som kommer att höras om händelsen. Övriga omständigheter är i nläget oklara.

22.13 Det är en ung man i 17-års åldern och en i 19-års åldern, som fått ta emot sparkar och slag i samband med bråket, av för dem okända personer. Dessutom har en kvinna i 45-års åldern ramlat till marken, när inblandade i bråket fallit på henne. Ingen av de tre behövde ambulansvård. Det finns ingen misstänkt för misshandeln mot dem, men ett flertal vittnen finns till händelsen. Det finns inga uppgifter i nuläget om orsaken till bråket. Händelsen rubriceras som misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen