Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 maj 22.01

29 maj 18.57, Misshandel, grov, Nässjö

En person gripen misstänkt för grov misshandel. TEXTEN UPPDATERAD!

17.04 Polis fick ett samtal om ett bråk utanför en butik i centrala Nässjö. En person skulle ha blivit skuren med ett tillhygge. Polis och ambulans beordrades till platsen.

Ett flertal polispatruller, däribland hundpatrull, åkte till platsen, man har bland hållit en rad förhör och platsen har dokumenterats.  

18.01 En person, en man i övre tonåren, har gripits. Han är i nuläget misstänkt för grov misshandel.

Polisen är intresserad av att tala med personer som har uppgifter att lämna som kan sättas i samband med händelsen. Den som har uppgifter att lämna, och inte redan pratat med polisen, uppmanas ringa 114 14.

TEXTEN UPPDATERAD!

21.48 Polisen har i nuläget tre personer misstänkta för brottet. Två av dessa, två män i tonåren och över 15 år, är gripna. Den tredje personen, en pojke yngre än 15 år, är misstänkt men inte gripen på grund av sin ålder.

Förundersökningen leds av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen