Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 maj 10.39

03 maj 08.34, Mord/dråp, försök, Burlöv

Mordförsök, Arlöv.

Samtal inkommer via SOS att det finns en knivskuren man i korsningen Hamngatan/Dalbyvägen i Arlöv. Polis och räddningstjänst skickas till platsen.

En man i 40-årsåldern har blivit stucken/knivskuren med okänt föremål, utomhus, i korsningen Hamngatan/Dalbyvägen. Mannen vaken och talbar med medtagen. Mannen har förts med ambulans till sjukhus. Hundpatrull har sökt på brottsplatsen och den omgivande terrängen efter det föremål som gärningsmannen använt och ev kastat. I nuläget rubriceras våldsbrottet som försök till mord. Ett flertal polispatruller är engagerade i ärendet för att säkra och frihetsberöva gärningsmannen.

Uppdatering

En man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsöket. Han anträffades på akuten, Lunds universitetssjukhus, dit han sökt sig för vård. Han uppger att han skadats vid ett bråk med den man som anträffats skadad i Arlöv. Hans skada är inte allvarlig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen