Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 maj 22.35

03 maj 15.26, Polisinsats/kommendering, Malmö

Malmö. Allsvensk fotbollsmatch mellan Malmö FF och Djurgårdens IF.

Med anledning av den allsvenska fotbollsmatchen mellan Malmö FF och Djurgårdens IF har polisen i region Syd en särskild händelse. Polisens planering, ledning och personaluttag sker utanför den ordinarie verksamheten.

Lagens supportrar kommer att samlas på olika platser innan matchen som börjar klockan 19.00 på Stadion. Polisen i region Syd hoppas på en lugn och trevlig fotbollskväll utan ordningsstörningar och brott.

Pressfrågor som rör händelser och polisens arbete i samband med fotbollsmatchen besvaras på polisens vanliga medianummer. Kvällens presstalesperson är Fredrik Bratt.

Uppdatering:

Matchen mellan Malmö FF och Djurgårdens IF är slut och den särskilda händelsen är avslutad. Det har varit en lugn tillställning utan ordningsstörningar där båda supporterskarorna bidrog till en bra stämning såväl inne på arenan som utanför.

- Det har varit en trevlig fotbollskväll och jag vill tacka samtliga inblandade för en god samverkan och ett väl genomfört arbete, säger Stefan Sintéus, polisens kommenderingschef.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen