Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 maj 17.29, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan Östhammars kommun.

Polisrutan Östhammars kommun.

 

Vi har tyvärr haft en del båtrelaterade stölder. Ni som har båtar. Märk upp era båtar och motorer det finns bra märkdna märkning som är avsedd för just båtmotorer.  Ta kontakt med ert försäkringsbolag så kan de ge tips på bra utrustning som kan vara bra att ha när det gäller stölder.

Vill återigen också uppmana er föräldrar som har ungdomar som är ute om kvällarna att börja nattvandra. Självklart får alla vuxna som vill nattvandra, man behöver inte ha egna ungdomar. Vi är i stort behov av vuxna som är därute tillsammans med ungdomarna. De i sin tur känner en trygghet när vuxna är ute. Antingen ordnar ni egna vandringar eller så tar ni kontakt med Veronica Svensson på Råd och Stöd gruppen för mer information hur ni ska gå tillväga. Ni når Veronica på mail/mobil veronica.svensson@osthammar.se / 070-35 35 483. Ni kan också ta kontakt med mig för mer information via mail, se nedan.

 

Denna vecka har det inrapporterats sju viltolyckor.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Östhammar: Drograttfylleri genom att framfört motordrivet fordon under påverkan av narkotika.  Olovligt brukande. Drograttfylleri, rattfylleri genom alkohol och grov olovlig körning.  Brott mot knivlagen. Försök till mord. Stöld genom inbrott i butik. Stöld av tre stycken växelhus från båtmotorer från Matton Marin. Vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka. Bedrägeri via internet. Stöld av båtmotor vid Sveden.

Gimo: Stöld ur/från motordrivet fordon. Bedrägeri. Stöld genom inbrott i garage. Stöld genom inbrott i garage tillhörande ett företag. Stöld genom inbrott i källare på Stationsgatan.

Alunda: Bristande tillsyn av hund. Försök till stöld genom inbrott på Karin Alindersväg.

Österbybruk: Bedrägeri. Stöld genom inbrott i Swedbanks lokaler.

Öregrund: Skadegörelse på personbil genom att okänd gärningsman kastat något föremål som träffat framrutan så den skadats.

 

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen agnetha.degerstedt@polisen.se.

 

Polisinspektör

Agneta Degerstedt

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen