Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

23.22 Halmstad, skadegörelse.
Vittnen ser hur personer slår sönder busskuren varför polis larmas fram till platsen, Slottsmöllevägen. Killarna lämnar platsen men vittnen följer efter och kan leda polisen så att vi kan gripa en av dem. Han får först följa med för provtagning då han visar tecken på drogpåverkan. Föräldrar kontaktade och kommer och hämta sonen på stationen, en anmälan skrivs.

02.09 Varberg, narkotikabrott m.m
En patrull blir frånåkt av en bil som man försöker kontrollera. Bär sig inte bättre än att den flyende bilen kör av vägen och föraren springer från platsen. Man kan dock gripa passageraren direkt på platsen, ingen skadad. Mannen visar tecken på drogpåverkan samt finner en kniv på honom som tas i beslag. Han får följa med till stationen för provtagning samt vidare förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen