Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 maj 00.19

30 maj 15.06, Mord/dråp, försök, Malmö

Misshandel, Söderkullagatan.

Polis och ambulans skickas till Söderkullagatan efter larm om misshandel. På plats anträffar polis två måslägande som fått ytliga skador med någon form av tillhygge. Enligt uppgift ska ytterligare en person fått skador i samband med misshandeln, och som tagit sig till sjukhus innan polis kommer till platsen. Polis har anträffat vad man tror är brottsplats. Polis arbetar på platsen med initiala utredningsuppgifter, som att förhöra eventuella vittnen, och arbetar med att få uppgifter om misstänkt gärningsman. Det finns ingen gripen, och händelsen rubriceras i nuläget som grov misshandel.

15.55 Brottsplatsen har varit avspärrad, men denna kommer att hävas inom kort. Platsen kommer inte att undersökas av kriminaltekniker. En målsägande förs nu med ambulans till sjukhus.

16.06 Skadorna på en av målsäganden är av sådan art, att det nu finns en anmälan om försök till mord.

18.37 I efterföljande utredningsarbete har en 17-årig ung man gripits misstänkt för försök till mord. Ytterligare en person, en ej straffmyndig pojke, är misstänkt för försök till mord. Han är dock inte gripen, utan har överlämnats till föräldrar. Vid händelsen ska en kniv ha använts som tillhygge. Det finns i nuläget ingen information om skadeläget på de två unga män som fick uppsöka sjukhusvård. Under kvällen kommer förhör att hållas med målsägande samt den gripne 17-åringen.

22.37 Målsägande gällande försök till mord är en 15-årig pojke.  Det finns inga uppgifter om hans skadeläge. Gällande misshandeln är de två målsägandena 16-åriga pojkar.

00.18 17-åringen är under kvällen anhållen av åklagare, misstänkt för mordförsök/misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen