Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 maj 16.33, Sedlighetsbrott, Motala

Två fall av sexuellt ofredande i Motala idag.

13.21 Polisen kontaktades av en kvinna som berättade att en man hade tagit på henne under hennes kjol, och sedan sprungit från platsen. Det ska ha hänt på Medevivägen i Motala.

13.32 Polis på plats. Patrullen påbörjade en utredning om sexuellt ofredande och har sökt efter mannen, men utan framgång.

Ytterligare ett fall av sexuellt ofredande i Motala kom till polisen strax efter kl 9 under onsdagen. Det ska ha hänt på Fiskartorpsvägen och drabbat en kvinna i 35-årsåldern. En man ska ha ryckt i hennes bikini. Polisen har påbörjat en utredning om sexuellt ofredande även där. I båda ärendena har polisen fått signalementsuppgifter, men de skiljer sig på flera punkter.

Polisen vill gärna ha in fler vittnesmål. Händelsen på Medevivägen ska ha inträffat vid kl 13.15, händelsen på Fiskartorpsvägen vid kl 08.55. Den som har uppgifter bör ringa till polisen på telefonnummer 114 14 eller tipsa via polisens tipsformulär.

För att polisen ska nå framgång i den här typen av ärenden är vi angelägna om att snabbt komma i kontakt med personer som ser eller drabbas av liknande händelser. Det ökar möjligheten för polisen att snabbt komma till platsen och ingripa. Vid pågående brott ring omedelbart till polisen via SOS 112.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen