Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 maj 22.14

30 maj 20.27, Trafikolycka, Boxholm

Trafikolycka på riksväg 32 vid Strålsnäs.

20.25 SOS-larm till polisen om en trafikolycka som inträffat på riksväg 32 vid Strålsnäs utanför Boxholm. Enligt larmet ska en personbil ha krockat med en lastbil. Personbilen ska ligga på taket och en drabbad person kommer inte ur bilen. Personbilen ska ha brunnit, men branden ska vara släckt.

20.26 polisen är på väg till platsen.

20.35 trafiken på riksväg 32 stängs av helt i båda riktningar. Trafiken kommer att dirigeras förbi olycksplatsen via Strålsnäs, länsväg 591. Prognos ca en timma. Trafikverkets entreprenör är utkallad för omskyltning av trafiken.

20.38 polisen är framme på platsen.

21.40 bärgare anländer till olycksplatsen och förbereder bärgning av personbilen och lastbilen. Vägen är fortfarande avstängd.

21.55 lastbilsföraren, en utländsk medborgare som ännu inte är identifierad, är kontrollerad och han är nykter. Polisen arbetar nu med en grundlig dokumentation av olycksplatsen. Personbilsföraren har fått mycket allvarliga skador. Polisen kommer att söka efter anhöriga till personbilsföraren.

22.05 personbilen är tagen i beslag för en teknisk undersökning.

22.10 riksväg 32 beräknas vara fortsatt helt avstängd under bärgningen som kan ta cirka tre timmar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen