Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 30 maj 21.31

30 maj 20.45, Anträffad död, Linköping

En person anträffad död i Stångån vid Järnvägsgatan.

20.19 SOS-larm till polisen om att något som antas vara en människokropp har anträffats i vattnet i Stångån nära Nykvarnsparken. Räddningstjänsten åker till platsen.

20.21 polisen är på väg till platsen.

20.38 polisen är framme och påbörjar arbetet.

20.42 det är konstaterat att det rör sig om en sedan länge avliden människokropp. Ett arbete pågår nu med att få upp kroppen ur vattnet.

21.25 kroppen kommer att transporteras till Rättsmedicinalverket där ett arbete med att identifiera kroppen kommer att påbörjas. Kroppen kommer också att genomgå en rättsmedicinsk obduktion för att fastställa dödsorsaken.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen