Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 maj 23.18, Fylleri/LOB, Enköping

Berusad person skrämmer bilister i Grillby.

Flera personer ringer polisen om en berusad man som rör sig i Grillby och skrämmer bilister. Mannen kastar ölburkar och -flaskor mot bilar, ligger på lur i diket och hoppar upp framför förbipasserande fordon, lägger sig på vägen framför bilar och ska ha jagat en traktor.

Mannen är i 40-årsåldern och hittas av polis. Mannen blir omhändertagen enligt LOB. Några timmar tidigare på kvällen har en anmälare berättat om en personbil som kört i diket på länsväg 540 vid Hällby och att föraren lämnade platsen bärande på en ölkasse, den personen påträffades aldrig men när ID fastställts på mannen i Grillby står det klart att han är ägare till bilen i diket i Hällby.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen