Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

21.58 Orust, grovt rån
Två okända män knackar på dörren till ett hus och när de två som befinner sig i huset öppnar dörren blir de hotade med något pistolliknande vapen. En av männen har paret under uppsikt medan den andre mannen letar igenom huset efter värdesaker. Efter ett tag lämnar de huset och en bil hörs lämna platsen. Inga personskador. Vid anmälningstillfället saknas troligvis bara ett bankkort.
22.59 Skövde, våld mot tjänsteman
Vid Resecentrum griper polis en stökig resenär ombord på ett tåg som bland annat gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman och olaga hot mot tjänsteman.

00.57 Göteborg, skadegörelse
Vid Brunnsparken är det en polispatrull som konstaterar att någon har krossat en ruta till deras patrullbil.

03.16 Göteborg, inbrott
Vid Norra Hamngatan går inbrottslarmet i en källarlokal som tillhör Tuve Bygg. Oklart vad som saknas.

04.18 Skövde, inbrott
Vid COOP Forum på Nolhagavägen konstaterar väktare att det varit inbrott i ett förråd utanför butiken där man förvarar säsongsartiklar såsom blommor och annat. Oklart vad som saknas.

 Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen