Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 06.35, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt i polisregion Öst.

Polisregion Öst har mellan kl 22 och 05 hanterat 98 ärenden. Inga större händelser eller brott har kommit till polisens kännedom, och ingen har gripits. En handfull personer har omhändertagits på grund av berusning.

I Linköping har det kommit larm om inbrott på två äldreboenden i Berga. Det första kom 02.40. En boende i närheten hörde att en ruta krossades. Tre personer ska sedan ha hoppat ut från ett kontorsutrymme och sprungit från platsen. Det är oklart vad som eventuellt är stulet.

Det andra larmet kom 03.48. Tre män ska ha varit inne i lokalen och tagit en telefon ur handen från en anställd, och sedan sprungit därifrån. Polisen avdelade under natten ett flertal patruller, inklusive hundpatruller, i sökandet efter männen, men än så länge är ingen gripen eller misstänkt för brotten.

I polisområde Jönköping finns inget av större dignitet att nämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen