Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 06.39, Stöld/inbrott, Örebro

Två personer är frihetsberövade misstänkta för stöld.

Ambulansen är på ett jobb på Aspholmen då man trodde att en man som låg i ett dike mådde dåligt. När de kom till platsen visade det sig vara en kvinna som låg i diket och det visade sig inte vara ett sjukvårdsärende och polis tillkallades.

När polispatrullen kom till platsen anträffar man en man i 50-årsåldern och en kvinna i i 45-åldern som hade någon typ av vagn med sig. I vagnen anträffades en hel del misstänkt stöldgods, bland annat elektronik. Man misstänker att en del av godset kommer från ett par företag i nära anslutning till platsen som tidigt på morgonen upptäckt att det varit inbrott hos dem.

De båda personerna grips och förs till polishuset för förhör. Efter förhöret kommer en åklagare fatta beslut om de båda personerna ska vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen