Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 12.56, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan Östhammars kommun.

Polisrutan Östhammars kommun.

 

Vi söker vittnen som kan ha sett något vid Frösåkersskolans gymnastiksal under helgen 25/5-27/5.  Någon har haft sönder ett element i gymnastiksalen som sedan stått och läckt vatten hela helgen vilket lett till att hela golvet blev förstört. Det kommer kosta runt 500.000 kronor att reparera. Vi söker även vittnen till en stöld som skedde i bostad vid Adas kaffestuga den 25/5 mellan14-15 tiden. Hör av er även om ni bara sett något litet. Vi behöver era iakttagelser.

 I sommar kommer jag jobba på utryckningen och jag har då ingen möjlighet att skriva polisrutan. Olle Rehn kommer i mån av tid att skriva rutan men tyvärr kommer det bli lite si och så med rutan under sommaren. Hoppas ni har förståelse för det.

Det har under veckan inrapporterats tio viltolyckor.

Veckans redovisning av anmälda brott:

Östhammar: Skadegörelse på Marina sportbaren genom att någon krossat en fönsterruta. Stöld ur ett förråd i Forsmark där div verktyg stulits. Kortbedrägeri. Försök till bedrägeri genom att målsägaren blivit uppringd av någon som påstod att dennes bankkonto blivit kapad och att om målsägande lämnade sina kontokortuppgifter kunde denne få hjälp. Målsägande reagerade dock klokt och lämnade inte ut sina uppgifter. Stöld av cykel. Grov skadegörelse på Frösåkersskolans gymnastiksal. Stöld ur bostad intill Adas kaffestuga. Stöld vid närvårdsenheten där två datorer stulits. Brott mot jaktlagstiftningen genom att inte ha anmält en viltolycka. Bristande tillsyn av hundar vid sjötorget.

Gimo: Skadegörelse mot bostad där två fönsterrutor skadats.  Försök till misshandel genom att någon kastat en glasflaska mot målsägande men missat. Skadegörelse på en brevlåda som blivit helt förstörd.

Alunda: Stöld i Olandsskolan där en elevs skol-ipad stulits.

Österbybruk: Misshandel där den misstänkte slagit målsägande med en yxa. Bedrägeri med hjälp av fakturor. Skadegörelse på Österbyskolan genom att ha krossat en fönsteruta. Misshandel. Stöld ur sporthallen. Övergrepp i rättssak.

Öregrund: Stöld av två växelhus vid Grepen Marina. Stöld av diesel ur fordonstank. Försök till stöld i bostad där gärningsmannen antingen blivit skrämd eller inte lyckats ta sig in.

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen agnetha.degerstedt@polisen.se.

 

Polisinspektör

Agneta Degerstedt

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen