Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 maj 16.58, Rån väpnat, Örebro

Väpnat rån på Skiffergatan område Lundby

Ett väpnat rån har inträffat på en gångväg i närheten av Skiffergatan i Lundby idag torsdag. Larmet inkom kl 16:58 . Det är en man i 20 årsåldern som stoppats av tre maskerade personer som efteråt försvann på moped åt Vivallahållet. Den rånade bedömer att rånarna var i 20 årsåldern och två av dom hade jeans medan den tredje hade så kallade adidasbyxor på sig. Alla tre var maskerade och upplevdes som mörkklädda.

Polisen önskar kontakt med personer som kan tänkas ha gjort iakttagelser av omständigheter som kan tänkas ha med brottet att göra utifrån plats och tidpunkt. Om sådana uppgfiter finns att lämna ombedes vederbörande att ringa 11414 och begära att få lämna tips i pågående utredning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen