Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 juni 00.03

31 maj 22.15, Skottlossning, Malmö

Misstänkt skottlossning, Gånglåtsvägen.

Polis och ambulans skickas till Gånglåtsvägen, varifrån uppringare larmat om vad man uppfattat som skottlossning. Flera enheter skickas till platsen.

22.43 På plats anträffas en skadad person, en man, som omhändertas av ambulans. Polispatrull skickas till akuten enligt rutiner. Den plats som utpekas som brottsplats spärras av. Polis arbetar på plats med initiala utredningsåtgärder, som att förhöra vittnen och man kommer även att genomföra dörrknackning i det aktuella området.  

23.02 Polisens kriminaltekniker är budade till platsen. Den skadade mannen är förd med ambulans till sjukhus. Han uppges initialt vara vaken och talbar.

23.20 Hundpatrull kommer att börja arbeta på brottsplatsen. Händelsen utreds som skottlossning, och den skadade mannen uppges vara skottskadad.  

23.34 Det finns ingen misstänkt gripen för händelsen.

23.57 Enligt uppgift från sjukhuset ska mannen, som är i 25-års åldern, vara lindrigt skadad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen