Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 maj 07.03

04 maj 00.58, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

00:00 Skellefteå, Morö Backe
Brott mot knivlagen

Samtal inkommer från en lägenhet i Morö Backe där anmälare tror att det är bråk. Patruller åker till platsen och påträffar då en man i 20 års åldern som misstänks vara påverkad av narkotika. Det är inget bråk men mannen får följa med för provtagning på polisstationen.

00:05 Umeå, Mariehemsvägen
Skadegörelse

samtal inkommer från Mariehemsvägen där en anmälare har hört hur några ute på gården har sönder något. Patrull som åker till adressen tar upp en anmälan gällande skadegörelse då rutan till entrédörren är sönderslagen. Patrull håller vittnesförhör och säkrar spår.

Uppdatering kl 07:00 (Börje Öhman)

Kl 03:40 Djupgroven, Klutmark, Skellefteå, kollision mellan personbil och älg. Notering om personskada, oklart i vilken omfattning. Älgen sprang från platsen och eftersöksjägare är kontaktad för kontroll.

Kl 05:11 Erikshall, Åsele, kollision mellan lsstbil och älg. Ingen personskada. Älgen skadad och kvar på platsen. Avlivas av eftersöksjägare.

För övrigt en bra natt utan akuta händelser att informera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen