Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 06.59

04 maj 20.10, Brand, Eslöv

Repslagaregatan. Brand i byggnad.

Det brinner i en större byggnad på Repslagaregatan. Enligt initiala uppgifter är det kraftig rökutveckling från byggnadens tak. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Just nu är det oklart vilken typ av verksamhet som bedrivs i lokalerna. Orsaken till branden är i nuläget okänd.

Uppdatering kl. 21.00: Det är en enplansbyggnad som brinner, med kraftig rökutveckling som följd. Röken drabbar centrala Eslöv och räddningstjänsten har gått ut med Viktigt Meddelande till Allmänheten (VMA). Allmänheten uppmanas hålla sig inomhus, stänga fönster och dörrar samt stänga av ventilation. I nuläget är det inte aktuellt med evakuering med anledning av branden.

Lördag morgon: En anmälan har upprättats om mordbrand inledningsvis. Räddningstjänst har arbetat hela natten på platsen och en teknisk undersökning kommer att genomföras då platsen är tillräckligt sval. Ingen gärningsperson har gripits. Brandorsaken är fortfarande oklar.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen