Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 12.16

04 maj 20.11, Brand, Malmö

Grimsbygatan, Frihamnen. Brand i byggnad.

Det brinner i en större byggnad på Grimsbygatan i Frihamnen. Enligt initiala uppgifter är det kraftig rökutveckling från byggnaden. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Byggnaden inrymmer bl.a. restaurang och verkstäder. Branden är under kontroll och begränsad till en verkstadslokal. Orsaken till branden är i nuläget okänd.

Uppdatering kl. 22.10: Det brinner i batterier inomhus och räddningstjänsten låter branden fortgå under kontrollerade former. Röken betraktas som giftig men det sker ingen större rökspridning utanför byggnaden. Polisen spärrar av området runt byggnaden för att hindra tillträde och för att allmänhet inte ska komma till skada.

Lördag förmiddag: Polisen misstänker inget brott i samband med branden.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen