Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 07.19

04 maj 23.43, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Kl 22:01 - Drograttfylleri, Bredbyn, Örnsköldsvik
Polispatrull stannar en personbil på Bondegatan i Bredbyn, föraren som är en man i 50 års åldern uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan varvid han misstänks för drograttfylleri, mannen saknar även körkort och misstänks också för olovlig körning. Mannen medtas till Örnsköldsvik för provtagning och förhör, bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagens 7:e §

Kl 01:12 - Drograttfylleri, Bonäsvägen, Örnsköldsvik
Polispatrull stoppar en personbil på Bonäsvägen, förare som är en man i 25 års åldern misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Kl 03:15 - Ringa narkotikabrott (eget bruk), Restaurang Oscar, Sundsvall
Ordningsvakt ringer polis om en en påverkad person som de omhändertagit, polis på plats fattar misstanke om narkotikabrott då mannen uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Mannen medtas för provtagning. 

03:26 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik (av kommunikatör Liv Fahlén)
Ett tidningsbud ringer polisen och uppger att en ruta är krossad till en lokal i centrala Örnsköldsvik. Efter kontakt med ägaren visar det sig att cyklar saknas. Patrullen upprättar anmälan stöld genom inbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen