Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 maj 06.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Natten i Jönköpings län har varit normal vad beträffar den polisiära verksamheten.

Värt att nämna är att polisen vid 02.44 fick samtal om ljud av krossat glas i Norrahammar. Det visade sig vara pågående skadegörelse. När polisen kom till platsen vid 02.50 visade det sig att tre bilar blivit utsatta för skadegörelse. En man som hade gått ut och avbrutit skadegörelsen hade då blivit misshandlad med knytnävsslag. Två andra personer som var på platsen blev också hotade till livet.

Mannen som blev misshandlad har fått skador men behövde inte söka sjukvård akut. Tre bilar har fått vindrutorna och även bakrutor krossade.

Polisen fick ett bra signalement på den som kunde misstänkas för de olika brotten skadegörelse, misshandel och olaga hot. En polispatrull kunde tack vare god personkännedom göra en kontroll på en adress i närheten av brottsplatsen. I samband med detta anträffades en man i 30-årsåldern som kunde misstänkas. Mannen greps och fördes till polisstationen, misstänkt för skadegörelse, misshandel och olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen