Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 07.35

05 maj 07.14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Natten i Östergötlands län har varit normal vad beträffar den polisiära verksamheten.

Värt att nämna är att polisen fick larm om inbrott vid 02.05 från ett bilföretag på Butängsgatan i Norrköping. Det visade sig att någon hade tagit sig in i lokalerna och bland annat tillgripit en personbil, som körts därifrån.  I samband med arbetet med anledning av inbrottet upptäckte poliserna ett ytterligare inbrott i ett annat bilföretag på Butängsgatan. Där har någon tagit sig in i lokalerna genom att krossa glasrutor. Inne i lokalerna har tjuvarna sökt genom lokalerna och så gott som samtliga bilar. Det är ännu oklart om tjuvarna har lyckats få med sig något stöldgods. Brottsplatsen är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning som kommer att genomföras under förmiddagen. Vid 04-tiden fick polisen samtal om en dikeskörd bil på Riksvägen i Norrköping. När en polispatrull kommer till olycksplatsen visar det sig vara den bil som stals vid det förstnämnda inbrottet.

Det finns ännu ingen misstänkt person, varken för inbrotten eller bilkörningen.

Strax efter klockan 02 fick polisen samtal om att en man ofredat två personer på en krog på Bredgatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och tog med sig en misstänkt person som var kraftigt berusad. Det var en man i 30-årsåldern och han misstänks för två fall av sexuellt ofredande och ett fall av ringa misshandel. När mannen har nyktrat till kommer han att förhöras som misstänkt för dessa tre brott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen