Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 maj 07.34, Stöld/inbrott, Norsjö

Stöld genom inbrott i mataffär.

Polis beordras till en ICA-butik i Norsjö som haft inbrott. Ett skyltfönster har krossats och maskerade personer har varit inne i butiken och stulit tobak.

Inbrottet inträffade vid 02:30-tiden. Personerna blev avbrutna av en passerande bil och de tros ha lämnat platsen i ett fordon.

Polisen är nu angelägen om att komma i kontakt med den eller de som färdades i bilen som passerade ICA-butiken vid 02:30-tiden. Har du gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med inbrottet? Ring polisen på 114 14.

Polisen har hållit förhör och dokumenterat på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Polisen har även knackat dörr i området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen