Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 maj 07.56, Olaga hot, Västerås

Pettersbergsgatan-man misstänks för grovt olaga hot

En anmälare ringer polisen om att han har blivit hotad av en man i tvättstugan. Mannen vill låna en mobilladdare men då anmälaren inte har någon blir mannen blir arg och i samband med detta hotar mannen anmälaren med ett vapenliknande föremål. Mannen lämnar sedan platsen.

Kort därefter ringer personal och kunder från en närliggande butik då de ser en man som uppträder påverkat och agiterat. Vittnesuppgifter gör gällande att mannen även ska ha riktat ett vapenliknande föremål mot en polisbil.

Mannen, som är i 25-årsåldern, grips kort därefter i närområdet och är initialt misstänkt för grovt olaga hot. En softairgun har anträffats och är taget i beslag.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen