Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 maj 15.19

05 maj 09.03, Mord/dråp, försök, Göteborg

I en lägenhet i Fjällbo Park har en kvinna påträffats skjuten.

Vittnen har hört en smäll från lägenheten och ringt polisen. I lägenheten påträffades en kvinna i 25-årsåldern som är skjuten. Hon är allvarligt skadad och har förts till Sahlgrenska sjukhuset. I lägenheten befann sig även en man som har gripits misstänkt för försök till mord/dråp. Lägenheten har spärrats av för en teknisk undersökning och en förundersökning om försök till mord alternativt dråp har inletts. Polisens tekniker är på väg till platsen.

13.50 Den skottskadade kvinnan har avlidit på Sahlgrenska sjukhuset. Kvinnans anhöriga är underrättade. Ärendet har nu omrubricerats till mord. I lägenheten har ett vapen påträffats som är taget i beslag. Den tekniska undersökningen pågår fortfarande och den gripne mannen sitter just nu i förhör.

15.15 Den man som greps i lägenheten har efter förhör anhållits av jouråklagare misstänkt för mord. Mannen är i 25-årsåldern. I nuläget finns ingen ytterligare information att lämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen